Момент виникнення прaв нa мaйно подружжя зa шлюбним договором - Михайліченко, Наталя Валеріївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
У статті розкривається питання укладання шлюбного договору між подружжям і досліджується момент виникнення прaв нa мaйно подружжя зa шлюбним договором.
Keywords: Шлюбний договір; шлюб; подружжя; майнові права подружжя