Рекреаційні ігри : силабус навчальної дисципліни 2025-2026 навчальний рік ОП "Біологія та здоров`я людини. Фізичне відновлення", ОП "Фізична культура і спорт", ОП "Фізична культура" - Расторгуєва, Ірина Сергіївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2026)
Мета та предмет курсу: Метою викладання вибіркової дисципліни “Рекреаційні ігри“ є формування системи знань, навичок і вмінь у галузі фізичної культури та здоров’я людини, в контексті майбутньої професійної діяльності; забезпечення запасом практичних знань, спрямованих на зміцнення здоров’я людини.
Keywords: здоров'я; рухова одиниця; гра; умови проведення ігор; вікові особливості проведення ігор; рекреація