Архітектура комп'ютера та конфігурування комп'ютерних систем : силабус навчальної дисципліни 2025-2026 навчальний рік (1 курс) - Антоненко, Олександр Володимирович (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Мета та предмет курсу: надання майбутнім фахівцям знань основ архітектури обчислювальних систем, будови, технічних характеристик та принципів функціонування основних складових ЕОМ.
Keywords: архітектура; функціонування; компоненти; будова; конфігурування; налаштування