Якість колірних сенсорних умінь здобувачів початкової освіти в умовах експериментального формування - Барбашова, Ірина Анатоліївна (Класичний приватний університет, м. Запоріжжя, 2022)
Мета статті полягає у висвітленні результатів експериментального формування в здобувачів початкової освіти колірних сенсорних умінь. Актуальність проблеми розвитку колірного сприймання молодших школярів пояснено докорінним реформуванням загальної середньої освіти в Україні. The purpose of the article is to highlight the results of experimental formation of colour sensory skills of applicants for primary education. The importance of the problem of developing younger school children’s colour perception is proved by the radical reform of general secondary education in Ukraine.
The quality of colour sensory skills of applicants for primary education in the conditions of experimental formation