Формування толерантності здобувачів початкової освіти в позаурочній діяльності - Попова, Ольга Іванівна; Лесик, Анжеліка Сергіївна (Boston : Primedia eLaunch, 2023)
У сучасних реаліях невизначеності, зростання соціального розшарування та напруги в суспільстві, повномасштабне вторгнення військ російської федерації на територію України, зниження рівня духовної культури загострюється проблема взаємовідносин між людьми. У зв'язку з цим питання, пов'язані з вихованням толерантності, набувають особливої значущості та актуальності. Формування толерантності має стати не просто завданням духовно-морального виховання, а одним із пріоритетних напрямів забезпечення національної безпеки України.
Keywords: Формування толерантності; здобувачі початкової освіти; позаурочна діяльність