Дидактична система сенсорного розвитку молодших школярів - Барбашова, Ірина Анатоліївна (Бердянський державний педагогічний університет; Інститут педагогіки НАПН України, 2018)
У дисертації подано результати теоретико-експериментального дослідження дидактичної системи сенсорного розвитку молодших школярів. The thesis presents the results of theoretical and experimental study of the didactic system of junior schoolchildren’s sensory development
The Didactic System of Junior Schoolchildren’s Sensory Development