Особливості психічного здоров’я здобувачів вищої освіти з особливими освітніми потребами в умовах воєнного стану - Співак, Любов Миколаївна (БДПУ, 2023)
Створення необхідних умов для підтримки психічного здоров’я кожного громадянина є важливим завданням України в період воєнного стану. Забезпечення охорони і підтримки психічного здоров’я особистості в період воєнного стану визначено пріоритетним завданням, як Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», так і низки проєктів від Міністерств, зокрема й Міністерства освіти і науки України. Невідкладність вирішення нагальних державних завдань надає особливої важливості вивченню питання про рівні психічного здоров’я українських здобувачів вищої освіти з особливими освітніми потребами в період воєнного стану.