Професійна підготовка майбутніх учителів хореографії в контексті розвитку мистецької педагогіки - Тараненко, Юлія Петрівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2017)
Визначаються основні періоди розвитку професійної підготовки майбутніх учителів хореографії з часів античності до початку ХХІ століття, характеризуються ці періоди як мистецько-педагогічний феномен.
Keywords: танець; аматорський колектив; школа естетичного виховання; професійна підготовка майбутніх учителів хореографії