Стандартизація, управління якістю та сертифікація : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік. ОПП «Професійна освіта. Енергетика, енергоефективність та енергозбереження» - Перегудова, Валентина Іванівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Мета та предмет курсу: практичне оволодіння здобувачами вищої освіти теоретичними основами метрології, стандартизації, управління якістю, сертифікації й практичними прийомами та методами оцінки і забезпечення якості промислової продукції.
Keywords: стандарт; технічні умови; якість; кваліметрія; взаємозамінність; допуск; посадка; метрологія; розмір; контроль; вимірювання