Дослідження ступеня розуміння предмета суспільно-нормативної поведінки неформальною молоддю - Петровська, Катерина Володимирівна (БДПУ, 2016)
В статті розглядається питання формування системи знань умінь і навичок суспільно-нормативної поведінки учнівської молоді творчих неформальних об’єднань. Зокрема, визначено ступінь розуміння предмета суспільно-нормативної поведінки, усвідомлення того, наскільки важливими є норми на рівні взаємодії із соціумом, групою, індивідом. Обґрунтовано організаційно-методичне забезпечення цього процесу.
Study of the degree of understanding of the subject of social and normative behavior by informal youth
In the article they consider the problem of forming a system of knowledge and skills of social-standard behavior of students in creative informal associations. In particular, the author defines the degree of understanding the subject of social-standard behavior, awareness of how important standards are at the level of interaction with society, some group and an individual. Justified by the Organizational and methodological support of this process is substantiated.
Keywords: формування; норми; суспільно-нормативна поведінка; учнівська молодь; творчі неформальні об’єднання; formation; standards; social-standard behavior; students; creative informal associations