Розвиток творчих навичок учнів 10 класів на уроках технології при використанні графічних програм - Онищенко, Сергій Вікторович; Гук, Володимир Сергійович (DEL c.z., 2024)
Творчі навички є однією з основних складових розвитку особистості учня, особливо в галузях, що вимагають інноваційного підходу та здатності вирішувати проблеми нестандартними методами. В умовах сучасної освіти, де технології та інновації стають основою навчального процесу, важливою складовою є розвиток творчих навичок учнів, зокрема через використання графічних програм.