Педагогіка мистецтва : силабус навчальної дисципліни підготовки магістрів спеціальності А4 Середня освіта (Мистецтво. Музичне мистецтво) на 2025–2026 н. р. - Омельченко, Анетта Іванівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Силабус навчальної дисципліни "Педагогіка мистецтва" включає обсяг курсу на 2025-2026 н.р., мета та предмет курсу, завдання, зміст курсу, методи навчання та список рекомендованих джерел.
Keywords: Мистецька парадигма; національна освіта; європейські засади мистецької освіти; пріоритетні напрямки сучасної мистецької освіти