Тренінг емоційної стійкості : силабус навчальної дисципліни на 2024–2025 н. р. - Стрільчук, Оксана Володимирівна (БДПУ, 2025)
Мета курсу: отримати розуміння психології емоцій, їх впливу на повсякденне життя особистості та поведінкові реакції. Розвинути навички емоційної стійкості, навчити учасників ефективно управляти стресом, підтримувати емоційний баланс та розвивати адаптивність у складних життєвих ситуаціях.
Keywords: емоції; стрес; емоційна регуляція; установки; емоційний інтелект; комунікація; концентрація; емоційний баланс; планування; медитативні практики; дихальні практики; ресурсні психотерапевтичні методи