Синтез мистецтв як фактор формування естетичного ставлення майбутнього вчителя-хореографа - Бузова, Олена Дмитрівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
У статті автор розглядає проблеми синтезу мистецтв майбутніх учителів хореографії. Удосконалення процесу цілісного усвідомлення художніх особливостей синтетичного жанру – хореографії. Розглядається проблема естетичного розвитку студентів засобами комплексної взаємодії; методи активізації естетичного відношення студентів до художніх образів.
Keywords: синтез мистецтв; естетичне ставлення; взаємодія мистецтв; поліхудожнє виховання; художній образ