Технології соціальної адвокації : силабус для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота - Попова, Анастасія Сергіївна (БДПУ, 2023)
Силабус з дисципліни "Технології соціальної адвокації" для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освіньо-професійної програми "Соціальна робота та практична психологія".
Social advocacy technologies: syllabus
Keywords: соціальна робота; представництво інтересів; соціальна адвокація; адвокація; лобіювання