Силабус освітнього компоненту Методика НПВ 2024-25 - Вєнцева, Надія Олександрівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Метою курсу «Методика національно-патріотичного виховання молоді» є : розвиток національно-патріотичного виховання засобами конкретних навчальних предметів, що здійснюється на різних етапах уроку з використанням сучасних адекватних виховним завданням організаційних форм, методів, прийомів і засобі