Методичні аспекти навчання учнів розв'язуванню алгебраїчних задач з параметрами - Веренікіна, Ольга (Бердянський державний педагогічний університет, 2022)
Мета дослідження: розробити, теоретично обґрунтувати та апробувати в освітньому процесі методичні рекомендації з розв’язання алгебраїчних задач з параметрами.
Keywords: Процес навчання математики; середня освіта; задач з параметрами; розв'язання алгебраїчних задач