Менторська підтримка дітей та молоді : силабус на 2024-2025 н. р. (ОПП "Соціальна робота та соціальна педагогіка") - Захарова, Наталя Миколаївна (БДПУ, 2024)
Мета курсу: ознайомлення здобувачів із історичними, теоретичними та практичними засадами менторства та наставництва у роботі з дітьми, молоддю, засвоєння технологій менторства; ознайомлення з специфікою менторської підтримки різних категорій дітей та молоді в освітній та соціальній сфері, в умовах імплементації інклюзивної освіти. Предмет курсу: менторська підтримка дітей та молоді в різних соціальних та освітніх умовах.
Keywords: ментор; менті; менторсво; наставництво