Професійна етика практичного психолога : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік ОПП Психологія тренінгової роботи (магістратура) - Стрільчук, Оксана Володимирівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Мета курсу: сформувати у здобувачів вищої освіти етичну свідомість, професійну відповідальність та здатність застосовувати етичні принципи й норми у психологічній практиці. Предметом вивчення навчальної дисципліни є етика професійної діяльності практичного психолога.
Keywords: етика; етична свідомість; етичні принципи; етичні норми; професійна етика психолога-тренера