Основи патопсихології : силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою "Психологія" на 2025-2026 н. р. (2 курс) - Литовченко, Віталій Петрович (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Мета та предмет курсу: ознайомлення студентів з основними видами порушень психічного та особистісного розвитку людини, методичним апаратом патопсихологічного дослідження, шляхами психологічної допомоги людям, які мають психічні порушення.
Keywords: Патопсихологія; порушення психічного розвитку; порушення особистісного розвитку; особи з порушеннями психічного розвитку; психологічна допомога