Основне електрообладнання виробництва : силабус навчальної дисципліни 2024-2025 навчальний рік - Савченко, Наталя Панасівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
Мета та предмет курсу: практичне оволодіння здобувачами вищої освіти системою сучасних знань з конструкції, принципу дії, області застосування основного електрообладнання, електроапаратів та струмоведучих частин енергооб’єктів в обсязі, необхідному для практичної діяльності; формування у студентів умінь і навичок пов’язаних з підключенням, експлуатацією та визначенням параметрів цього обладнання.