Дитяча народна хореографія в діяльності організатора позакласної та позашкільної виховної роботи в УРСР - Вільхова, О. Г. (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
На конкретних прикладах розглядається методичний підхід до дипломного проектування майбутніх інженерів-педагогів у галузі комп’ютерних технологій. Подано шаблони таблиць для результатів інформаційно-аналітичної діяльності студентів.
Keywords: інженерно-педагогічна освіта; інформаційно-аналітична діяльність; соціально-економічний розвиток регіону; підхід до дипломного проектування