Менеджмент та управління якістю в системі соціальнопсихологічних послуг : силабус освітньої компоненти на 2025–2026 н. р. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності І10 Соціальна робота та консультування ОПП "Поствоєнна соціально-психологічна реінтеграція" - Петровська, Катерина Володимирівна (БДПУ, 2025)
Силабус освітнього компоненту "Менеджмент та управління якістю в системі соціальнопсихологічних послуг" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності І10 Соціальна робота та консультування ОПП "Поствоєнна соціально-психологічна реінтеграція". Мета курсу: формування у майбутніх фахівців системи теоретичних знань і практичних навичок щодо використання сучасних технологій менеджменту в системі надання соціальнопсихологічних послуг на засадах цілей сталого розвитку.
Keywords: менеджер соціальної роботи; реабілітація; персонал соціального закладу; соціально-психологічні послуги; мир; справедливість та сильні інститути (ЦСР 16)