Слово про колегу : Шубіна Ольга Володимирівна (до 50-річчя з дня народження) - (:unkn) unknown (БДПУ, 2020)
У брошурі подано нариси життя й діяльності начальника навчального відділу, старшого викладача кафедри фізики та методики навчання фізики факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти Бердянського державного педагогічного університету Ольги Шубіної.
Keywords: слово про вченого; біографія; видання до ювілею; ФФМКТО