Особистісна готовність майбутніх психологів до надання психологічної допомоги в кризових умовах - Шеремет, Вікторія (БДПУ, 2024)
У кваліфікаційній роботі здійснено аналіз наукової літератури з проблеми особистісної готовності майбутніх психологів до надання психологічної допомоги в кризових умовах: проаналізовано наукові підходи до поняття особистісної готовності майбутніх психологів до надання психологічної допомоги, визначено структуру особистісної готовності майбутніх психологів до надання психологічної допомоги, розкрито особливості надання психологічної допомоги в кризових умовах. Розроблено та впроваджено програму емпіричного дослідження. Розроблено тренінгову програму з формування особистісної готовності майбутніх психологів до надання психологічної допомоги в кризових умовах. Доведено значення формування особистісної готовності майбутніх психологів до надання психологічної допомоги в кризових умовах.
Keywords: особистісна готовність; психологічна допомога; кризові умови