Урок з комп’ютерною підтримкою як форма навчання молодших школярів мови - Чемоніна, Лада В’ячеславівна (My University, 2016)
У матеріалах подано інформацію щодо особливостей планування та проведення уроків мови в початковій школі на засадах комп'ютерної підтримки.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; урок з комп’ютерною підтримкою