Усна історія Голодомору 1932-1933 років у Північному Приазов’ї. Бердянський вимір - Лиман, Ігор Ігорович; Константінова, Вікторія Миколаївна (Запоріжжя : «АА Тандем», 2009)
У книзі публікується усний історичний наратив, записаний експедиціями Бердянського державного педагогічного університету в 2007-2009 рр. Розраховано на широке коло читачів – науковців, викладачів, студентів, школярів, краєзнавців, усіх, хто цікавиться «живою історією», мікроісторією, історією України ХХ ст.
Oral History of Holodomor 1932-1933 Years in the Northern Pryazovya. Berdyansk Measuring
The oral historical narrative, gathered in archeographical expeditions of the Berdyansk State Pedagogical University in 2007-2009 years, is published in this book. The edition is addressed to wide auditory of readers — researchers, tutors, students, schoolchildren, everybody who is interested in oral history, microhistory, history of Ukraine of ХХ century.
Keywords: Голодомор; Бердянськ; усна історія; свідчення