Менеджмент : силабус освітнього компоненту на 2025-2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент ОПП "Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу" - Леміш, Катерина Михайлівна (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Освітній компонент «Менеджмент» спрямований на формування у майбутніх фахівців сучасного управлінського мислення та системи спеціальних знань у галузі менеджменту, формування розуміння концептуальних основ системного управління організаціями; набуття умінь аналізу внутрішнього та зовнішнього середовища, комплексного аналізування проблеми, прийняття адекватних управлінських рішень.
Keywords: менеджмент; організація; функції управління; методи управління; планування