Формування артистизму підлітків в умовах хорового виконавства - Григор'єва, Вікторія Вікторівна (НПУ ім. М. Драгоманова, 2013)
У статті розглянуто проблему формування артистизму підлітків в умовах хорового виконавства. Висвітлено потенціал артистизму як ціннісної якості особистості, що забезпечує естетичну спрямованість, полегшує комунікацію та дозволяє успішно адаптуватися та повноцінно творчо реалізуватися юнацтву в соціумі. Визначено педагогічні умови формування артистизму засобами хорового театру як однієї з форм хорового виконавства.
Keywords: артистизм; підлітки; хоровий театр; художня діяльність