Полікультурна освіта майбутніх соціальних педагогів як педагогічна система - Гуренко, Ольга Іванівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
У статті на основі аналізу наукових праць визначено сутність системного підходу; обґрунтовано доцільність його запровадження до полікультурної освіти майбутніх соціальних педагогів; побудовано модель полікультурної освіти майбутніх соціальних педагогів як певний аналог педагогічної системи.
Keywords: системний підхід; педагогічна система; полікультурна освіта; майбутні соціальні педагоги