Впровадження SMART-технологій у контексті цифрової трансформації сучасної освіти - Алєксєєва, Ганна Миколаївна (Київ : ІПО НАПН України, 2026)
У тезах обґрунтовано актуальність впровадження smart-технологій у сучасне освітнє середовище в умовах цифрової трансформації освіти. Розкрито потенціал мобільних застосунків і гейміфікованих цифрових інструментів як засобів підвищення мотивації та активності здобувачів освіти. Охарактеризовано можливості їх використання в умовах дистанційного та змішаного навчання. Визначено проблеми та перспективи інтеграції smart-технологій в освітній процес.
Keywords: smart-технології; цифрова трансформація освіти; гейміфікація; дистанційне навчання; освітнє середовище