Вербальні засоби атракції в радіопродукті для дітей - Пронька, Марія Романівна; Москаленко, Ірина Анатоліївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2020)
Процес та результат притягання одиниць мови або мовлення різних структурних рівнів на усіх мовних осях на основі спільної ознаки представлений двома версіями інтерпретації явища – системно-структурною та психолінгвістичною. Мовознавці вивчають атракцію на різних мовних рівнях, при цьому виокремлюють такі її види: фонетичну, морфемну, лексикосемантичну, фразеологічну, граматичну
Keywords: фонетичні прийоми; вербальні засоби; радіопродукт; діти; атракції