Готовність майбутнього вчителя музики до виконавської диригентсько-хорової діяльності - Григор'єва, Вікторія Вікторівна (Полтава: Вид. дім "Гельветика", 2013)
У статті розглянуто проблему підготовки майбутніх вчителів музики до виконавської диригентсько-хорової діяльності в умовах практичної роботи в хоровому класі. Висвітлено необхідні специфічні диригентські якості хормейстера та проаналізовано необхідність їх формування у студентів-музикантів. Визначено основні компоненти готовності майбутніх вчителів музики до відповідної діяльності та методи цієї роботи.
Keywords: майбутні вчителя музики; диригентсько-хорова діяльність; майбутні вчителя музики; диригентсько-хорова діяльність; хормейстер; хоровий колектив