Поствоєнна соціально-психологічна підтримка українців, які повертаються в Україні з-за кордону - Служава, Наталія (БДПУ, 2024)
У кваліфікаційні роботі схарактеризовано соціально-психологічний портрет українця, який має намір повернутися з-за кордону та визначити типові проблеми та потреби; проаналізовано сутність та напрями соціально-психологічної підтримки українців, які повертаються з-за кордону; визначено особливості організації поствоєнної соціально-психологічної підтримки в Україні та країнах, які пережили досвід участі у військових конфліктах; розроблено рекомендації для організації ефективної поствоєнної соціально-психологічної підтримки українців, які повертаються в Україну з-за кордону.
Keywords: біженці; соціально-психологічна підтримка; військові конфлікти