Щоденник самоактуалізації професійно-комунікативної культури - Мороз-Рекотова, Леся Вікторівна (Харків : Видавництво Іванченка І.С., 2020)
Робочий зошит (щоденник) для щоденної роботи над собою із самоактуалізації професійно-комунікативної культури у розрізі професійниї ситуацій діяльності вихователя закладу дошкільної освіти. A workbook (diary) for daily work on self-actualization of professional and communicative culture in the context of professional situations of preschool educators.
Diary of self-actualization of professional and communicative culture
Keywords: самоактуалізація; професійно-комунікативна культура; атавістичні звуки; метод ненасильницького спілкування