Збірник тез наукових доповідей здобувачів вищої освіти Бердянського державного педагогічного університету на Днях науки 13 травня 2025 року - (:unkn) unknown (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
У збірнику тез наукових доповідей здобувачів вищої освіти Бердянського державного педагогічного університету друкуються матеріали виступів на Днях науки університету 13 травня 2025 року. У публікаціях розглядаються актуальні проблеми історичних, філологічних наук, мистецьких дисциплін, методики їх викладання, а також журналістики.
Keywords: історія та археологія; мова та методика навчання; література та методика викладання; теорія та методика навчання мистецьких дисциплін; журналістика