Стратегії сучасного електронного бізнесу : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік для здобувачів освіти ОП Економіка бізнесу спеціальності 051 Економіка - Сидорченко, Тетяна Федорівна (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Метою навчальної дисципліни є формування у здобувачів освіти системи теоретичних знань та практичних навичок щодо розробки та реалізації стратегій ведення бізнесу в цифровому середовищі. Предметом навчальної дисципліни є сукупність економічних, організаційних та технологічних відносин, що виникають у процесі функціонування суб'єктів електронного бізнесу, а також стратегічні моделі їх розвитку в умовах глобальної цифровізації.