Використання сучасних технологій управління персоналом на підприємстві ГКТС - Шикоряк, Олеся (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Роботу присвячено дослідженню використання сучасних HRM-технологій у готельно-ресторанному та туристичному сервісі. У першому розділі розглянуті основи HRM та цифрових рішень у управлінні персоналом. У другому – проаналізовано діяльність ТОВ «Міжнародно-діловий центр» (готель Hilton Kyiv) і впровадження HRM-технологій за допомогою SWOT-аналізу та розрахунку продуктивності праці. У третьому – запропоновані рекомендації щодо автоматизації процесів управління персоналом.
Keywords: управління персоналом; HRM-технології; цифрова трансформація; готельний бізнес; Hilton; автоматизація HR; продуктивність праці