Технології продажів туристського продукту : силабус 2023-2024 н.р. (ОПП "Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу") - Токаренко, Олена Іванівна (БДПУ, 2023)
Силабус з дисципліни "Технології продажів турстського продукту" для здобувачів першого (бакаларвського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професвійної програми "Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу". Мета курсу - формування у здобувачів системи знань та основних навиків організації процесу продажів туристського продукту та комунікації, що впливають на прийняття остаточного рішення про придбання туристського продукту. Предмет курсу: методики, техніки продажів туристського продукту, взаємодія з клієнтами в процесі продажів, робота з запереченнями.
Keywords: туристичний продукт; технології продажів; стратегії продажів; потреби споживачів; мотиви споживчої поведінки; комунікації з клієнтами