Про діяльність Навчально-логопедичної лабораторії як структурного підрозділу закладу вищої освіти - Мицик, Ганна Михайлівна; Гусак, Анастасія; Черепанова, Ангеліна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
На прикладі роботи Навчально-логопедичної лабораторії Бердянського державного педагогічного університету як його структурного підрозділу з’ясовані роль та можливості закладу вищої освіти у забезпеченні практичної підготовки майбутніх вчителів-логопедів.
Using the example of the Educational Logopedic Laboratory at Berdyansk State Pedagogical University, the role and potential of a higher education institution in providing practical training for future speech therapists are explored.
Keywords: цифрові технології; цифрова компетентність; заклад вищої освіти; структурний підрозділ; майбутній вчитель спеціальної освіти; digital technologies; digital competence; structural division; future teacher of special education