Слово про вченого: Сопіна Ольга Анатоліївна - (:unkn) unknown (Бердянський державний педагогічний університет, 2026)
У брошурі подано нариси життя і діяльності кандидатки філологічних наук, доцентки кафедри української мови та журналістики соціально-гуманітарного факультету Бердянського державного педагогічного університету Сопіної Ольги Анатоліївни.
Keywords: слово про вченого; видання до ювілею; Сопіна Ольга Анатоліївна; БДПУ