Образ мегаполісу у творах для дітей Е. Кестнера та В. Нестайка - Салюк, Богдана Анатоліївна (БДПУ, 2010)
У статті проаналізовано образ мегаполісу у творах для дітей Е. Кестнера та Вс. Нестайка. Здійснено спробу виявити засоби творення урбаністики, адекватні для дитячої літератури.