Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інформаційні машини та кібернетичні системи» - Онищенко, Сергій Вікторович (Бердянський державний педагогічний університет, 2015)
У методичних рекомендаціях подані: навчальна програма, рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інформаційні машини та кібернетичні системи". Призначений для підготовки студентів спеціальності 6.010103 – технологічна освіта денної форми навчання.