Міжнародне співробітництво у сфері соціальної роботи : силабус на 2024–2025 н. р. (ОПП "Соціальна робота та соціальна педагогіка") - Шелест, Надія Анатолівна (БДПУ, 2024)
Мета курсу: сформувати систему знань і розвинути компетентності здобувачів вищої освіти, що буде сприяти їх свідомому використанню можливостей партнерств та мобільності в соціальній роботі. Предмет курсу: досвід міжнародних відносин в сфері соціальної роботи.
Keywords: співробітництво; соціальна робота; мобільність; партнери