Комп'ютерна графіка та анімація : силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою "Професійна освіта. Комп'ютерні технології" на 2025-2026 н.р. (2 курс) - Овсянніков, Олексадр Сергійович (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Мета та предмет курсу: ознайомлення здобувачів із сучасним станом та перспективами розвитку комп’ютерної анімації, озброєння майбутніх фахівців знаннями методів застосування комп’ютерної анімації в процесі створення цифрових відео ефектів, набуття здобувачами умінь та навичок використання анімації для розв’язування типових задач професійної діяльності фахівців із цифрових технологій.
Keywords: анімація; шейпова анімація; 2D-анімація; 3D-анімація; Adobe After Effects; Blender