Формування діалогічного мовлення дітей з порушеннями мовлення в театралізованій діяльності - Сухомейло, В. В.; Лопатіна, Ганна Олександрівна (БДПУ, 2023)
Схарактеризовано ефективні методи театралізованої діяльності для формування діалогічного мовлення у дітей з порушеннями мовлення та представлено рекомендації для практичного використання цих методів у роботі з дітьми з порушеннями мовлення.
Formation of dialogic speech of children with speech disorders in theatrical activities
Keywords: Діалогічне мовлення; діти з порушенням мовлення; театралізована діяльність