Слово про вченого: Харлан Ольга Дмитрівна - (:unkn) unknown (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
У брошурі подано нариси життя і діяльності докторки філологічних наук, професорки, завідувачки кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства соціально-гуманітарного факультету Бердянського державного педагогічного університету Харлан Ольги Дмитрівни.
Keywords: слово про вченого; видання до ювілею; Харлан Ольга Дмитрівна