Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «WEB-ТЕХНОЛОГІЇ» - Онищенко, Сергій Вікторович (Бердянський державний педагогічний університет, 2015)
У методичних рекомендаціях подані: навчальна програма, лабораторні роботи з дисципліни "WEB-технології". Призначений для підготовки студентів спеціальності 6.010104 – професійна освіта денної форми навчання.
Keywords: навчальна програма; лабораторні роботи з дисципліни "WEB-технології"