Технології покращення надання соціальних послуг в Україні в сфері зайнятості - Тургенєва, Анастасія Олександрівна; Кузьмін, Віктор; Демченко, Ірина (Вектор, 2020)
У статті висвітлено особливості формування ринку праці в умовах нових соціально-демографічних, суспільно-політичних та економічних процесах, що відбуваються в Україні. Окреслено проблеми його адаптації до сучасних умов, на основі чого визначено мету дослідження, яка полягає у виявленні технологій покращення надання соціальних послуг та управління процесом зайнятості населення. Для реалізації поставленої мети застосовувалися логічний і табличний метод, метод синтезу та системного аналізу.
Technologies to improve the provision of social services in Ukraine in the field of employment
Keywords: Держава; соціальні послуги; інформаційні технології; соціальні технології; соціальний супровід; зайнятість; безробіття; профілювання клієнтів