Фразеологічні словосполучення на позначення відчуттів людини в українській та англійській мовах (структурний аспект) - Денисова, Анжеліка Сергіївна (Кіровоград, 2016)
У статті проаналізовані основні структурні моделі фразеологічних одиниць на позначення відчуттів людини, співвідносних зі словосполученням. Особливий різновид стійких виразів – поєднання одного повнозначного та одного (двох) службових слів –розглядаються в межах дослідження. Виявлено, що найпоширенішими структурними моделями зазначених вище фразеологічних одиниць є дієслівні.
Keywords: фразеологізм; структурні моделі фразем; іменні; дієслівні фразеологічні одиниці